banner

Søndag d. 4/9-2005 : Så er jeg startet på arbejde!!

Så er jeg i denne uge startet med at arbejde her i Phoenix. I mandags valgte jeg at tage et smut over på institutet, for lige at sige hej, og for at høre lidt om hvad jeg skal lave de næste 6 måneder. I starten var det hele lidt forvirrende, da den professor jeg skulle arbejde for var i washington indtil onsdag eftermiddag. Jeg endte dog alligevel med at komme til at snakke med hans "lab-manager" (laboratorie-bestyrer, red.), som fik hjulpet mig med at få ordnet alle de papirer der skulle ordnes inden jeg kunne starte. Da sikkerhedsniveauet er ret høøjt på indtituttet var der en del papirarbejde der skulle ordnes inden jeg kunne få mine adgangskort samt iris-scanning (hvis man vil ind på instutittet mellem 18 og 8 skal man have scannet sit øje i en maskine for at få lov at komme ind af døren!!).

Torsdag begyndte jeg så småt på at arbejde på det projekt jeg skal lave mens jeg er herovre, men som det altid er når man starter et nyt sted, så tager det noget tid at komme igang - hvor er alting, og hvordan fungerer det hele?

Umidelbart virker stedet til at være et ret godt sted. De har mange gode og spændende instrumenter, som vil blive gode at kunne komme til at benytte sig af til at lære nye teknikker.

De fleste af dem der arbejder i laboratoriet er ikke-amerikanere. Der er en del asiater, med en meget varierende evne til at tale engelsk. Udover disse er der 1 ægypter, 2 spanioler samt en sydamerikaner. Selvom der ved nogle af de folk der er kan være lidt problemer med kommunikaitionen, så virker det til at være et meget godt sted - omend de arbejder en del ( 8-18). Jeg regner dog med at arbejde lidt mindre (jeg mener godt at det kan forsvares, da de ikke skal betale min løn, som jeg har med hjemmefra).

De folk jeg er kommer til at samarbejde mest med er 2 asiatere, som begge snakker flydende engelsk, og de virker begge til at være rigtigt flinke og det skal nok komme til at blive sjovt at arbejde med dem.