banner

Jeg kan passende starte med at præsentere mig som familens ældste. Det betyder efter min opfattelse også den viiseste og mest erfarne og burde resultere i stor ærbødighed og tiltel af familieoverhoved. Jeg vil lade det stå hen i det uvisse, hvordan virkeligheden ser ud…

Èn ting jeg i hvert fald ikke kan prale af, er at være er familiens forsørger. Jeg er stadig studerende, hvilket jeg dog håber at få rettet op på hurtigst muligt. Jeg læser religionsvidenskab, har dansk virksomhedskommunikation som sidefag og er i gang med at skrive speciale omhandelende religions- og kulturmøder på arbejdspladsen. Så kan kun tiden vise, hvilken beskæftigelse, det kan bringe. Glæder mig til at prøve kræfter med erhvervslivet.

Jeg må nok erkende, at jeg er blevet lidt af et familiemenneske. Uffe og Jacob er klart det vigtigste i min verden. Men naturligvis er der også andre ting. Jeg elsker at synge, vil gerne sy noget mere og løbe 2-3 gange om ugen. Det bliver desværre ikke altid til så meget. Men jeg øver mig på at glæde mig over det, jeg når, i stedet for at ærgre mig over det, jeg ikke når. Det sidste er jeg nemlig lidt for god til.

Lise 2006

Lise