banner

Mindstemanden, det er mig. Og det er slet ikke så tosset at være den lille, for så bliver jeg nusset rigtig meget om. Jeg er nok tit den, der er i centrum. Prøv måske bare at se, hvem der er flest billeder af i fotogalleriet!

Det meste af tiden er jeg glad og der er rigtig mange ting, jeg slet ikke kan lade være med at grine af. F.eks. når mor eller far laver pruttelyde på mine lår, når de fjoller og danser foran mig og når jeg gynger rigtig højt. Og så er det også bare vildt sjovt at råbe rigtig højt ude i opgangen – det runger helt! Men jeg kan altså også godt blive sur og gal i skralden. F.eks. hader jeg at få pudset næse, blive tørret om munden og hvis jeg er sulten, kan I også godt regne med, at jeg brokker jeg mig. Og så er det bare møgirriterrende at skulle op af badekarret!

Jeg synes faktisk selv, at jeg er ret modig. Lige siden jeg var helt lille har min far svinget vildt rundt med mig – det er fedt, men engang imellem er det altså ikke helt så vildt, som han vist tror, jeg synes. Jeg tør også at dykke under vandet og røre ved sådan nogle store krabater, der hedder rådyr. Jeg slår mig tit og har som regel mindst én bule, men det er bare fordi, jeg er nødt til at øve mig på alle de ting, jeg gerne vil lære. Går det galt, prøver jeg bare igen.

Uffes forældre

uffe

Fødselsdag d. 16-10-2004

November 2006: