banner

Mandag d. 12/9-2005 : Uffe fortæller

La, la, la, la, la - ma, ma, ma - graj, graj, graaaaj. Fik I den? Nå ikke. Så må jeg hellere få min mor til at oversætte, så I forstår det.

Jeg har det godt. Det er meget spændende, men i starten også lidt forvirrende at bo et helt fremmed sted. Lige da vi kom, kunne mor og far slet ikke finde ud af det. De blev ved med at sige, at det var nat, når jeg var helt sikker på, at det var dag. Men nu er vi blevet enige om det. Og jeg sover bare så godt. Nogle gange helt til kl. 8 om morgenen. Så er jeg fuldstændig klar til ballade - og havregrød.

Men pyh, hvor er der varmt, her hvor vi bor. Jeg vil nu gerne være udenfor hele tiden alligevel. Det er så kedeligt at være indenfor. Det er meget sjovere at lege med sten, kravle på trapper og kigge på de store lastbiler og gravmaskiner, som er ved at lave noget ude på vores vej. Og så er der rigtig mange flyvemaskiner at kigge på. Vi bor nemlig meget tæt på lufthavnen. Men jeg får bare ikke lov til at være udenfor lige så meget, som jeg gerne vil. Mor siger, jeg ikke må være ret meget ude i solen - hun er altså bare nogle gange så kedelig.

Alligevel er jeg helt tosset med både min mor og far for tiden. Jeg elsker at putte, kæle og være på armen. Det er bare så rart at være hos dem, når nu det hele er så mærkeligt. Men nogle gange gider de ikke løfte mig, og så bliver jeg sur og ked af det. Min far her her ikke så meget, fordi han arbejder meget. Når han kommer hjem, bliver jeg rigtig glad. Vi savner nogle gange lidt hinanden ham og jeg.

Jeg har været på noget som hedder biblioteket. Der er der masser af legetøj og andre børn at lege med. Det er megasjovt. Her hvor vi bor, er der også mange andre børn. Selv om de allesammen er større end mig, er de sjove at kigge på, og når de gider snakke med mig er det helt vildt sjovt. Så griner jeg, så jeg næsten får ondt i maven.. De er allesammen flotte at kigge på, for deres hud og hår er meget mørkere end mit. Det er fordi, de kommer fra nogle steder, som hedder Indien, Mexico og Afrika. Jeg har været ovre at lege med en dreng på næsten tre år, og i går var mig og mor og far ovre at spise aftensmad hos en, som far arbejder sammen med. Han har to børn, og de var så sjove, at jeg helt glemte at jeg var megatræt. Jeg ELSKER bare andre børn - især de store.

Uffe