banner

Søndag d. 14/8-2005 : Familiehjemmeside og afrejse er næsten klar

Så har vi langt omlænge fået lavet den hjemmeside, vi har snakket om så længe. Eller rettere sagt er vi kommet det første stykke vej med den, for der er links, der ikke står noget som helst under endnu, og den ser heller ikke helt ud som vi gerne vil endnu! Men vi arbejder ihærdigt på sagen, så kig endelig forbi af og til. Der er sikkert kommet nyt hurtigt.

Den direkte årsag til at det er netop nu, vi har fået taget os sammen til dette projekt, er at en stor rejse står for døren. D. 25. august drager vi mod Phoenix i Arizona, USA, hvor vi bliver til midt i marts 2006. Og så tænkte vi, at det var smart med et sted, hvor familie og venner fra nær og fjern kan følge med i, hvordan vi har det, og hvad vi laver.

Jacob skal arbejde 6 måneder på Arizona State University som en del af den phd., han er ved at tage i Aarhus. Uffe og jeg ved ikke helt, hvad vi skal endnu, men vi regner med at finde på noget sjovt, når først vi er der.

Vi glæder os til at prøve kræfter med noget andet end Danmarks lille velkendte andedam, men jeg er også helt og aldeles sikker på, at vi kommer til at savne alt og alle frygteligt! Pyha, kan allerede få op til flere klumper i maven af at tænke på det...Men mon ikke Arizona byder på oplevelser, det er værd at skrive hjem om - og billeder, der er værd at se.

Og Uffe må nå at blive rigtig stor og stærk, inden vi når hjemrejsen til marts - så ham kan i naturligvis også følge. Vi skal prøve at være gode til at opdatere jævnligt.

Lise