banner

Mandag d. 29/8 - 2005: Jetlag og hede

Så har vi været i Tempe (bydelen, vi bor i) nogle dage. Vi er flyttet ind i vores lejlighed, som er helt fin - mangler bare lige at blive personliggjort med lidt tingel-tangel. Det kommer under vejs. Vi har brugt nogle dage på at proviantere. Der var kun møbler i lejligheden, da vi kom, så vi har skulle købe service, gryder, køkkenredskaber osv. Vi er ikke helt færdige med at købe ind endnu. Mangler bla. at købe en støvsuger til de meget, meget fine tykke gulvtæpper, der pryder hele lejligheden :-) Vi planlægger at få lagt billeder af vores nye hjem ind i galleriett snart. Så kan I få en ide om, hvordan her ser ud.

Ellers er disse første dage præget at to ting - jetlag og varme! Vi og mest Uffe skal bruge lidt tid på at vende dagsrytmen. Uffe startede med at tro, det var morgen ved midnat - så var han frisk og klar! Efterhånden er det blevet rykket, så han vågner tidligt om morgenen - ved 4-5 tiden. Stadig tidligt, men det går den rigtige vej. Han klarer ellers alle omvæltningerne rigtig fint. Er glad og i godt humør hele dagen - tror han synes, det er lidt spændende at gå på opdagelse i sit nye hjem. De sidste par nætter har han dog vågnet en del gange og grædt rigtig meget. Sikkert alligevel en reaktion på det hele. Håber han hurtigt finder trygheden igen.

Det største minus ved at være her er lige nu varmen. Med omkring 40 grader er det nærmest ikke til at holde ud. Vi er praktisk taget nødt til at være inden for det meste af dagen - specielt fordi Uffe ikke skal være i den brændende sol. Indenfor er der heldigvis air-condition. Men lidt ærgerligt - vi vil jo meget gerne ud at se på området vi bor i. Det bedste tidspunkt på dagen er tidlig morgen.

Efter natten er temperaturen behagelig, og solen er endnu ikke brudt helt frem. Én god ting ved at Uffe vågner så tidligt. Så får vi brugt disse behagelige morgener. I går gik vi en tur i universitetsområdet og det, de kalder "Tempe downtown". Super dejligt og meget rart at opdage, at det faktisk er et dejligt kvarter. Lige præcis hvor vi bor, er der ikke specielt charmerende. Det er rigtig skønt, at der er gode muligheder for at gå rundt herovre - det var vi ikke sikre på, der ville være. Der er ligefrem en del, der cykler. Alligevel glæder vi os til at få købt en bil. Afstandene er temmelig store, busserne ret besværlige og det meste af dagen er det for varmt til vandringer.

I morges var Uffe og jeg ude at svømme i vores private swimmingpool, som hører til lejlighedskomplekset. Det er altså lidt et hit - specielt når Uffe er så glad for vandplaskeri. Bagefter sad vi alle tre uden for vores hoveddør. Vi bor i stueplan og lige ud til en græsplæne. Her kan Uffe rigtig kravle rundt og boltre sig. Og ja, han er faktisk begyndt at kravle rigtigt nu - nu kunne det være nok med det maven sig fremad.

Jacob planlægger at tage på universitetet i dag og hilse på ham professoren, han skal arbejde for. Han starter med at arbejde på torsdag. Han synes, det er hurtigt efter vores ankomst at skulle igang, men samtidig glæder han sig, og synes det er spændende. Håber han bliver glad for det, men det er jeg også næsten sikker på, han gør.

Lise