banner

Fredag d. 4/5-2006: Så er vi rigtigt landet

Så er det ca.1½ måned siden vi kom hjem far vores USA-færd. Pyh altså, som tiden flyver. Vores tilværelse her er noget anderledes end i staterne. Lige pludselig har vi fået halv travlt! Jacob er på arbejde, Uffe i vuggestue, jeg skriver speciale. Familie og venner skal besøges og vi får besøg af familie og venner. Jacob er begyndt at gå til havkajak og jeg har fundet mig et kor (mangler dog lige at blive optaget – skal til optagelsesprøve i aften!) Det hele er rigtig, rigtig dejligt og vi er super glade for at være tilbage. Det er også helt rart at glæde sig til på lørdag, hvor vi har en hel dag, hvor vores lille familie trekløver skal være sammen helt for sig selv. I USA var vi sammen uden andre nærmest hele tiden, så da glædede vi os meget til andres selskab.
Ellers kan jeg fortælle, at Uffes vuggestuestart er gået rigtig fint. Han er nu på tredje uge. De første 14 dage var bare for fede! Han elskede alt det spændende, han kunne tage sig til – der skete altid noget sjovt.

Ikke en eneste gang så meget som klynkede han når vi tog fra ham om morgenen – snarere var han ikke klar til at komme med hjem om eftermiddagen. Men i denne uge har han ligesom fundet ud af, at det er hver dag han skal afsted, tror jeg. Det har resulteret i lidt gråd om morgenen, men det er han vist allerede holdt op med igen. Til gengæld reagerer han, når han kommer hjem. Han er meget pylret, vil helst være på armen og have sin sut hele tiden. Det med sutten må vi vist have skåret ned på, men ellers siger de kloge, at det er en helt almindlig reaktion. Han er træt pga. alt det, der stadig er nyt, og så har han brug for lidt ekstra omsorg fra mor og far. Men han er glad, når han er i vuggestuen, og det er det vigtigste. Så tager vi den i stiv arm herhjemme!


Jacob