banner

Onsdag d. 8/2-2006: Lidt løs snak

Så nærmer tiden sig, hvor jeg er ved at være færdig med at arbejde og vi skal ud til vandet. Siden starten af januar har der været lidt stille på arbejdet. Vi havde lige fået rundet nogle ting af og skulle igang med et nyt setup. Da jeg ikke ville være istand til selv at færdiggøre det, inden jeg tager herfra, er det blevet startet som et fælles projekt sammen med 2 af de andre, der går i laboratoriet. Som det altid er når man starter noget nyt, går der en del tid med at læse litteratur og finde ud af, hvordan man får hul på det. Derefter kan der godt opstå lidt ventetid i og med at man skal have fundet/bestilt alt hvad, der skal prøves. Da jeg nok ikke vil være der til at færdiggøre projektet, har jeg mest været igang med nogle af de indledende knæbøjninger, som skal til i den forbindelse, for at få det hele til at køre. Dette har bevirket, at der har været knap så meget pres på.

Igennem de sidste par uger har vi herhjemme brugt noget tid på at tænke på, og snakke om, hvad det er vi vil i de 14 dage, vi har efter at jeg stopper på UNI. Vores planer er blevet til, at vi tager mod Los Angeles, hvor vi har booket os ind på et relativt billigt hostel i de første 4 dage for at tage tingende derfra. Vi er efterhånden ret instillede på, at det meste af de 14 dage nok kommer til at foregå i og omkring LA. Mest for at undgå at skulle køre alt for meget og bo et nyt sted hver dag. Vi har dog planer om også at se lidt på Santa Barbara, som ligger lidt nord for LA. Det bliver nu dejligt at have lidt fri og bare kunne holde ferie.

Vi er også begyndt at glæde os meget til at komme hjem til DK. Det er lækkert, at vi måske når at få lidt af vinterkulden med, så vi rigtigt kan værdsætte forårets komme og sommeren derhjemme. Det skal dog også siges at vi er forberedt på lidt af et kuldechock! De sidste par dage har det virket som om foråret så småt er startet her i Phoenix. I hvert fald er temperaturen steget til over 25 grader, det bliver senere mørkt og aftenerne er ikke så kolde, som de har været.

Her i sidtse weekend valgte vi at bruge søndagen (eller noget af den) på at tage en gåtur opad "camelback mountain", et lille "bjerg" som ligger inde i Phoenix. Dette var en meget lækker tur, hvor man kunne opleve byen sådan lidt oppefra og uden alt for meget baggrundstøj, som man efterhånden er blevet vant til at have alle steder. Jeg skal godt nok love for, at det område Camelback ligger i, er blandt noget af det bedre i Phoenix-området. Der var masser af kæmpevillaer med alt hvad dertil hører. På turen op af bjerget kunne vi se ned på et stort "resort" som ligger for foden af bjerget, med egen golfbane, tennisbaner og kæmpe swimmingpool. Det skulle være et af de fineste i området med priser omkring $600 pr nat.

 


Udsigten fra Camelback. Man kan lige skimte golfbanen i forgrunden.


Jacob