banner

En længe ventet opdatering!

Så er det vist endnu engang på høje tid med et indlæg på vores absolut ikke opdaterede hjemmeside. Der er sket rigtig mange store ting siden oktober, hvor sidste beretning stammer fra. For at tage det i kronologisk rækkefølge afleverede Lise speciale 1. december og kan nu kalde sig Cand. Mag. i religionsvidenskab og virksomhedskommunikation.

Vi havde en dejlig jul og et stille, men hyggeligt nytår, inden vi drønede på Skejby Sygehus d. 4. januar om morgenen. Lise havde veer, og kl. 9.30 kom Tilde til verden. En hurtig, uproblematisk fødsel, der varede 4½ time. Tilde er i vores øjne den smukkeste og dejligste lille pige. I kan se billeder af hende i galleriet. Dog skal det tilføjes, at det ikke har været fryd og gammen hele tiden. Tilde havde 3-4 uger, hvor livet absolut ikke var nemt for hende – hun græd rigtig meget. Det var hårdt for os alle sammen, men heldigvis er det meget bedre nu. Hun kan stadig tage nogle ordentlige skrigeture – specielt om aftenen – men hun smiler og pludrer også rigtig meget. Det er virkelig fantastisk endnu engang at få lov at opleve, hvordan sådan et lille væsen udvikler sig fra en kludedukke, der bare sover, skriger, spiser og skider til at blive meget opmærksom på verden omkring sig. Øjenkontakten, smilene, babypludren – ja, det kan godt være det er en fortærsket frase, men det går virkelig hurtigt. Uffe har taget Tildes ankomst som det kan forventes af en 2-årig. Nogle gange er han den kærligste storbror, der giver kys, fortæller sin lillesøster om alt mellem himmel og jord og som vil ”passe på hende”. Andre gange er det svært for ham – så bliver han ked af det, han vil have sin mor og far for sig selv og Tilde skal gå væk. Alt

i alt går det dog rigtig godt og vi trives med at være fire. Selv om vi to voksne dog glæder os rigtig meget til, at Tilde begynder at korte sine aftner af, så hun sover ved 7-8 tiden. Lige nu sover hun som regel ikke meget før, vi selv gør det, så det der med voksentid er ligesom blevet en by i Rusland.

Tildes indtræden i vores liv er så absolut den største og skønneste begivenhed, men nyhederne er ikke slut med det. Vi kan nemlig også berette, at vi har købt hus. Opdagelsen af skimmelsvamp i vores lejlighed kombineret med en udlejer, der ikke viser stor vilje til at undersøge omfanget af det og gøre noget ved det, gjorde at vi begyndte at tænke over, hvor vi så kunne gøre af os selv. Skimmelsvamp og to små børn passer i hvert fald ikke sammen. Vi har længe drømt om hus, plads og have, men har ikke troet, det skulle være lige nu. Måske først om et års tid. Men vi begyndte at kigge lidt mere ihærdigt efter, hvad der var at få, og faldt over et skønt hus i Langå, som var til en absolut fornuftig pris. Så på 14 dage købte vi hus! Det havde vi altså aldrig troet skulle gå så hurtigt. Havde forventet, at vi ville gå med livrem og seler og se på en frygtelig masse huse, inden vi kunne beslutte os for, hvad det skulle være. Men det rigtige var der med det samme, og nu glæder vi os afsindigt meget til at flytte. Vi overtager 1. juli, hvilket passer perfekt. Så kan Jacob blive færdig som phd. inden. Der vil være lidt billeder fra vores hus i galleriet.


Lise